Onderzoek

Onderzoek

Ons onderzoek bestaat uit 4 hoofdonderdelen

1. Inventarisatie

2. Vooronderzoek

3. Observatie

4. Rapportage

1. Inventarisatie

De eerste stap van ons onderzoek is inventarisatie. Wij gaan samen met u om de tafel zitten en eerst kijken wat u van ons verwacht, zodat wij doelgericht aan het werk kunnen gaan en met de juiste resultaten terug kunnen komen.

Daarna kijken wij naar de mogelijke informatie/vermoedens die u al heeft over uw partner. Denk hierbij aan:

  • Uw partner die op vreemde tijden thuis komt;
  • Vreemde transacties op uw partners bankrekening;
  • Een spontane verandering van het gedrag van uw partner;
  • Late telefoongesprekken met onbekende bellers.
Met deze informatie gaat het onderzoek van start.

2. Vooronderzoek

Het vooronderzoek begint bij ons online. Met de informatie uit de inventarisatie gaan wij uw partner online onderzoeken. Hier worden social media accounts bekeken, verzonden emails onderzocht, telefoongegevens nagetrokken en geprobeerd een live locatie te achterhalen.

De informatie die hier verzameld wordt dient als input voor de observatie.

3. Observatie

Bij de observatie gaan wij uw partner werkelijk een tijdje observeren. Wij gaan hierbij uw partner op zeer discrete wijze volgen en vastleggen wat hij/zij gedurende de dag doet, wie hij/zij spreekt en de locaties waar dit gebeurd.

Wij weten dat het van zeer groot belang is dat uw partner niks merkt van het onderzoek dat wij voor u verrichten. Wij gaan daarom ook zeer professioneel te werk, om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

4. Rapportage

Na het observeren van uw partner zullen wij de bevindingen van ons onderzoek voor u vastleggen in een document, waarin u alles kunt lezen over de activiteiten van uw partner tijdens onze observatie. Dit is waar het onderzoek bij ons is afgerond.

De manier van rapportage verschilt bij ons per pakket, u kunt deze vinden op onze diensten pagina.

Heeft u ook vermoendens over uw partner?

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.