Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Wij bij Jijbentbetrapt, doen er alles aan om onze klanten zo veel mogelijk informatie over hun partner te geven en hen hiermee te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Wat doen wij?

Wij helpen mensen die vermoeden dat hun partner vreemd gaat met het verzamelen van bewijs zodat zij de keuze kunnen maken om de relatie af te kappen of in sommige gevallen naar de rechter te stappen.

Onze missie

Onze missie is om hulp te bieden aan mensen die binnen hun relatie het gevoel hebben dat de partner vreemdgaat.

 

Onze visie

Onze visie is om vreemdgaan een ding van het verleden te maken en om eerlijkheid en vertrouwen binnen relaties terug te kunnen halen.

 

Ons beleid

Wij zorgen er altijd voor dat onze diensten snel, discreet en op maat zijn. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en wij stoppen niet totdat de door u verwachte resultaten zijn behaald.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor iedereen die binnen zijn of haar relatie vind dat er iets niet goed zit. Wij zijn er voor de mensen die denken dat hun partner iets voor hen verborgen houdt. Er zijn sommige die vreemdgaan of overspel al is hebben meegemaakt en daarom weten dat er iets aan de hand is. 


Wij bieden deze mensen graag onze hulp aan om ervoor te zorgen dat zij niet weer in dezelfde situatie belanden. Er zijn ook mensen die nog nooit hebben meegemaakt dat hun partner is gegaan en daarom niet weten wat hen overkomt. Voor die mensen zijn wij er natuurlijk ook! We zullen deze mensen dan ook goed op weg helpen met erachter komen of hun partner werkelijk vreemdgaat, of juist niet.

Leer meer over onze methodes

Vermoedens van overspel?

Heeft u een vermoeden dat uw partner dingen voor u verborgen houdt? Denkt u dat uw partner achter u rug om andere spreekt? Maak dan een afspraak en kom erachter of uw vermoedens terecht zijn of niet!